de Kievid, Keurslager

Catering

Ondanks dat Keurslager De Kievid uit Nunspeet al veel actief is op catering gebied zijn nog veel mensen verbaasd als ze dit vernemen. Wellicht is het niet iets wat je direct met een slagerij associeert. Toch hebben al vele bedrijven en particulieren ons weten te vinden. Ik denk dat dit komt door onze persoonlijke aandacht en dat flexibiliteit daar een grote rol in speelt.
 
Als verantwoordelijke voor onze catering afdeling vind ik het erg belangrijk dat er goed naar de klant, die ik doorgaans liever aanduid met ‘de gast’, geluisterd wordt. Het is een kleine moeite die grote gevolgen kan hebben. Alleen door persoonlijk contact kun je mensen bieden wat zij wensen. Tevens is een gesprekje een goede gelegenheid om de locatie te bekijken. Want, en dat is ook het leuke van catering op locatie, deze is altijd anders en zit altijd vol verrassingen. En daar komt dan ook een groot deel flexibiliteit bij kijken. 
 
Met flexibiliteit doel ik ook op wat wij te bieden hebben naar de gast. En de mogelijkheden daarin zijn werkelijk eindeloos.

Het voordeel dat wij hebben is dat wij praktisch alles zelf produceren. Hierdoor ben je niet afhankelijk van het aanbod van anderen, maar kun je zelf creëren wat je wilt. En beschikken wij niet over hetgeen er gewenst wordt? Dan zie ik het weer als uitdaging om dit toch voor elkaar te krijgen via andere kanalen.

Onder catering kun je veel dingen verstaan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende soorten catering.

  • Bedrijfscatering; het leveren van zowel lunches als van warme maaltijden, maar bijvoorbeeld ook de bevoorrading van de bedrijfskeuken.
  • Compleet catering; de totale zorg uit handen nemen van de gast, zowel particulier als bedrijf. Verzorging van A tot Z.
  • Deel catering; het verzorgen van hapjes, salades, maaltijden, barbecue e.d., zowel afgehaald als bezorgd.

Nu vraagt u zich wellicht af, “wat kunnen zij voor ons betekenen?” In dat geval ben ik meer dan bereid kennis met u te maken, en er samen met u een waar culinair festijn van te maken!
U weet ons te vinden!

Cadeautips

Wilt u eens iets anders geven dan kunt u ook denken aan een cadeaubon van uw keurslager. De ontvanger kan geheel naar eigen smaak een heerlijk stukje vlees uitzoeken; rundvlees, varkensvlees, kip of een kant-en-klaar product. De cadeaubon is er al vanaf € 5,00

Voor een 50-jarige is een Abraham of Sara altijd een smakelijk cadeau. Deze kan bestaan uit diverse vleessoorten, zoals rund, varken, kalf, lam of kip. al naar gelang de wensen van de gever of de 50-jarige ontvanger. Het vlees wordt mooi op schaal opgemaakt.
De Abraham of Sara besteld worden vanaf € 20,00.

Met een vleesschotel maakt u vele mensen blij. De ontvanger is blij en ziet u graag als gast. Zo'n schaal vlees is altijd een prachtig gezicht en komt vrijwel altijd van pas. Wij als makers, van dit creatieve stukje ambacht, zijn blij vakmanschap te mogen etaleren en met het in ons gestelde vertrouwen. Er is vrijwel onbeperkte variatie mogelijk.
Vleesschotels zijn mogelijk vanaf € 10,00.

Keurslager cadeaukaarten, een cadeau voor elke gelegenheid! 
De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 5,00 en in 3 designs:

  •  chique 
  •  barbecue 
  •  eten

Voor bedrijven

Keurslager De Kievid is het adres voor het verzorgen van buffetten, hapjes en maaltijden voor uw bedrijf. Verse en ambachtelijke producten en passende service.

Dus, informeer naar de mogelijkheden voor:

  • Verzorging buffet
  • Hapjes voor receptie
  • Overwerk maaltijden
  • Lunch

de Kievid, Keurslager

Harderwijkerweg 15
8071EM Nunspeet
0341 258 247

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten